Taket

Vi utför tätskiktsentreprenader på alla typer av tak, stora som små. Både nyproduktion och reparationer. Vi arbetar med marknadsledande tätskiktsprodukter från Trebolit. Svensktillverkade och i verkligt hög kvalitet. Vi kan även specialmaterial såsom Sedum och Foamglas.

Som kund hos oss får du 10+5 års garanti på samtliga utförda arbeten genom Tätskiktsgarantier i Norden AB. Vi arbetar med tätskiktsmattor från Trebolit. Produkterna är av hög kvalitet och ger tak anpassade för svenskt klimat.

Taket

Vi utför tätskiktsentreprenader på alla typer av tak, stora som små. Både nyproduktion och reparationer. Vi arbetar med svensktillverkade och marknadsledande produkter från Trebolit i verkligt hög kvalitet.

Läs mer om taket

Plåten

Vi har eget plåtslageri som tillverkar och monterar samtliga plåtarbeten med egna plåtslagare. Eftersom vi har bra kontroll på hela processen kan du tryggt anlita oss även för specialanpassningar.

Läs mer om plåten

Gården

Innergården är en viktig del av fastighetens själ, både i stora och små fastigheter. Gården kan ha ett känsligt bjälklag som vi noggrant undersöker innan vi föreslår eventuella åtgärder.

Läs mer om gården