Taket 

Vi utför tätskiktsentreprenader på alla typer av tak, stora som små. Både nyproduktion och reparationer. Vi arbetar med marknadsledande tätskiktsprodukter från Trebolit. Svensktillverkade och i verkligt hög kvalitet. Vi kan även specialmaterial såsom sedum och foamglas.

Som kund hos oss får du 10+5 års garanti på samtliga utförda arbeten genom Tätskiktsgarantier i Norden AB. Vi arbetar med tätskiktsmattor från Trebolit. Produkterna är av hög kvalitet och ger tak anpassade för svenskt klimat.

En av de tätskikt vi använder är Trebolit Unic™ som är Trebolits topprodukt och dess armering ger överlägsen rivstyrka. UV-stabiliteten är så hög att det inte behövs någon ytbeläggning, men trots detta har den en halkskyddsbehandlad yta för att minimera halkrisken vid isbildning på taket. Eftersom Unic™ kräver mindre tillförsel av värme så läggs produkten med fördel med varmluft och hållfastheten hos skarvarna är bland marknadens bästa. Tillsammans betyder detta egenskaper som skapar unika förutsättningar för tätt tak med lång livslängd och därmed långsiktigt god takekonomi.